Luxe chocoladeletters per post nu al regelenEen luxe chocoladeletter bestellen en laten bezorgen? Wees er ook dit jaar weer op tijd bij.

Wil jij dit jaar echt uitpakken met Sinterklaas en heb je geen zin om moment supreme alles pas te regelen? Geen probleem! Onze chocolatiers hebben weer allerlei super-de-luxe chocoladeletters samengesteld. Stuk voor stuk met de handgemaakt van de lekkerste ingrediënten en toppings.

Ook dit jaar verwachten wij dat de PostNL pieten het weer erg druk hebben. Zorg dus dat je je Sinterklaas cadeautje op tijd regelt. Wist je dat je je chocoladeletter nu al kan inplannen voor in december? Hoe werkt het?

Gepersonaliseerde chocoladeletters laten bezorgen?

Chocstar is elk jaar hofleverancier van Sinterklaas. Elk jaar rond eind september staat het chocoladelab volop in het teken van Sinterklaas. Ook dit jaar is dit weer de situatie. In ons assortiment vind je weer allerlei unieke letters. Veel hulppieten kiezen ervoor om meerdere chocoladeletters te personaliseren en toe te sturen naar de gelukkige ontvanger. Personaliseer jij als hulp piet meerdere chocoladeletters in 1 keer? Dan is het voordeliger om de letters eerst naar jezelf toe te sturen. Dit scheelt verzendkosten! Personaliseer jij 4 chocoladeletters en verstuur je dit naar 1 adres? Dan betaal je dezelfde lage verzendkosten als bij het laten bezorgen van 1 chocoladeltter. Bekijk hier hoe jij in 1 keer 4 chocolade cadeaus kan laten bezorgen tegen dezelfde verzendkosten als bij 1 choco.

Chocoladeletter brievenbuscadeau inplannen

1. Personaliseer jouw chocoladeletter

Oké, tijd om aan de slag te gaan met jouw Sinterklaas cadeaus. Speciaal voor de Early Saints hebben wij de optie om chocolade cadeaus in te plannen. Ideaal want dan heb je geen omkijken meer naar het regelen van je cadeaus. Ook ideaal als je bijvoorbeeld een verjaardag cadeau wil toesturen voor op een later tijdstip.

Kies jouw gewenste chocoladeletter als Sinterklaas cadeautje, personaliseer jouw luxe verpakking met een leuke originele Sinterklaas wikkel, geef jouw chocolade cadeau een eigen tekst en voeg een persoonlijke boodschap toe namens Sint en Piet.

 

 

 

2. Bestel jouw chocoladeletter

Heb je je cadeautje gepersonaliseerd? Tijd om het voorbeeld te checken. Klik op het 'zoek' icoontje op de luxe verpakking waarin wij jouw geschenk verpakken. Is het naar wens? Ga naar de verzending... het is tijd om jouw cadeautje in te plannen.

Voorbeeld Sinterklaas cadeau bestellen

3. Plan jouw Sinterklaas cadeau in

Je vult de gegevens van de ontvanger (jij zelf of direct naar degene die jij flink in het zonnetje wil zetten). Bij de gewenste verzenddatum kies je vervolgens de datum waarop jij wilt dat wij jouw chocolade cadeau verzenden. Zorg dat je voor de verzending van jouw Sinterklaas cadeau een aantal dagen extra in ogenschouw neemt. Bovendien valt Sinterklaas dit jaar op een zondag. Wat houdt dit in? Kies voor een verzenddatum van een dag of drie eerder (bijv. 1 december). Zo weet je zeker dat jouw cadeau voor de feestdagen op tijd wordt bezorgd.

 

Ook interessant:

 

Bestel een luxe chocoladeletter