Vandaag versturen? Je hebt nog:

Kadijkjes

Geïnspireerd op de mooie locatie van ons Chocoladelab in Amsterdam: De Kadijken. De naam "Kadijken" is vernoemd naar de twee hoofdstraten van deze buurt, de Hoogte Kadijk en Laagte Kadijk.

En dat maakt 4 heerlijke huisjes met elk een eigen smaak en ingrediënten.

• Ruby chocolade met pistache & nougat
• Witte chocolade met marshmellow & discodip
• Melk chocolade met hazelnoot, pecan, amandel & butterscotch
• Pure chocolade met gevriesdroogte bosvruchten mix (biologisch) & gouden sterren

Let op deze Kadijkes hebben een afwijkende verpakking en worden verpakt in een plastic zakje met Hartstikke Handmade label.

€ 6,25

Excl. verzendkosten vanaf € 2,95

Amandelen, Bosvruchten mix (biologisch), Butterscotch, Disco dip, Gouden sterren confetti, Hazelnoten, Marshmallows, Nougat stukjes, Pistache noten, Stukjes donkere chocolade, Stukjes ruby chocolade, Stukjes witte chocolade , Walnoten

Onze Kadijkjes worden in tegenstelling tot onze andere chocoladecadeaus niet verpakt in een te personaliseren giftbox met wikkel, maar in een transparant zakje met blauwe huisjes.

De Kadijkjes worden verpakit in een plastic zakje

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Het chocoladecadeau voor de twijfelkonten onder ons. Ken jij iemand die gek is op alle chocolade smaken en wil je een kleine sneakpreview van diverse chocolade creaties? Dan zijn deze in chocolade gedoopte Eberhardjes het ideale cadeautje. Bestel op een werkdag vóór 17.00 uur? Dan zorgen wij dat het pakketje dezelfde dag wordt verzonden en door PostNL z.s.m. veilig wordt bezorgd in de brievenbus van de gelukkige ontvanger.