Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.
Vandaag versturen? Je hebt nog:

Cadeaubon (papier)

From € 5,00

To € 500,00

€ 5,00

Op zoek naar een speciaal en origineel cadeau, maar geen idee? No worries, ons Golden Ticket biedt de uitkomst! Met een Golden Ticket kan de ontvanger zelf zijn of haar chocoladecadeau samenstellen. Leuk om cadeau te doen in de Sinterklaas en Kerst periode, om weg te geven aan klanten, relaties en personeel of om zomaar je moeder of oma mee te verrassen! Je kunt de cadeaubon naar je zelf laten opsturen of direct naar de ontvanger.

De cadeaubon wordt geleverd in een chique, gouden envelop (€0,50).

De cadeaubon is twee jaar geldig en kan voor alle Chocstar chocolades worden ingeleverd. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt, zolang de bon geldig is. 

Persoonlijke boodschap

We verzenden het chocoladecadeau direct naar de ontvanger of naar jezelf.

Al een account bij Chocstar? voor je adresboek.

Jouw gewenste verzendmethode

De cadeaubon wordt verstuurd als briefpost in een witte bubbeltjesenvelop. Overkomstduur 1 tot 3 werkdagen.
De cadeaubon wordt verstuurd als briefpost in een witte bubbeltjesenvelop. Overkomstduur 1 tot 3 werkdagen.
Meer informatie over de verzending
Jouw gewenste VERZENDdatum

Wij garanderen dat de choco op de door jou geselecteerde datum wordt verzonden. Houd er rekening mee dat PostNL druk is. Is het cadeau voor een speciale datum/dag (bijv. een verjaardag)? Dan adviseren we ruim op tijd te bestellen en een aantal dagen extra te nemen voor de bezorging (di-za). Liever een dagje te vroeg bezorgd, dan te laat. Meer informatie over de verzending & bezorging.

€ 0,00