Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Voor de liefste!

Dit chocolade hart is gemaakt van 100% biologische melkchocolade met knapperige hazelnoten en walnoten, lieflijke suikerhartjes en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Het perfecte cadeau als verrassing door de brievenbus voor jouw liefste. Personaliseer je chocolade cadeau door je favoriete wikkel te kiezen en voeg een lieve boodschap toe. Het handgemaakte chocolade hart wordt geleverd in een mooie luxe cadeauverpakking. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Gedroogde bloemen, Hazelnoten, Suikerhartjes mix, Walnoten

Een (h)eelrijk chocolade hart Verras jij jouw moeder op 9 mei met dit prachtige chocolade hart? Natuurlijk wil ook jij dat jouw Moeder haar geschenk pas op zondag 9 mei ontvangt (of eigenlijk beter gezegd 'openmaakt'). Is het dan nodig om het pakketje op zondag te laten bezorgen? Bij ons niet! Speciaal voor moederdag hebben wij speciale 'pas zondag openen' stickers ontwikkeld. Verzenden wij jouw geschenk op 5, 6 of 7 mei? Dan zetten onze inpak Oempa Loema's de 'zondag openen' sticker op jouw pakketje.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade met bloemen voor de liefste

Speciaal voor die vriendin die altijd voor je klaar staat, je partner of de jarige jop een keer wat anders dan een standaard bosje bloemen? Ga voor (h)eerlijke en handgemaakte chocolade mét bloemen, en wel gedroogde bloemen! Met deze beauty komt jouw boodschap gegarandeerd over. Stel in 3 eenvoudige stappen je chocolade cadeau samen en laat hem rechtsreeks bezorgen als verrassing in de brievenbus bij jouw liefste.