Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

All you need is chocolate

All you need is.....chocolade natuurlijk! Dit heerlijke hart is gemaakt van (h)eerlijke 100% biologische pure chocolade van de Chocolatemakers met gevriesdroogde aardbeien en lieflijke suikerhartjes. Deze beauty wacht met smart om het hart van de ontvanger te doen smelten.

Wie verstuur jij dit chocolade hart als cadeau?

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Gedroogde aardbei , Suikerhartjes mix

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Een chocoladecadeau samenstellen en per post op laten sturen

Stel jouw chocoladecadeausamen door een wikkel te kiezen, eventueel een boodschapkaart toe te voegen en de bestelling af te ronden. Onze oempa loempa's doen de rest!