Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocolade cijfer 2

2 JAAR! Weer een jaar erbij is altijd reden voor een feestje. En daarom is ons chocolade cijfer 2 dan ook een lust voor het oog. Heerlijke pure chocolade gevuld met amandelen en bestrooit met stukjes caramel chocolade en feestelijke gouden parels. Hoezeee voor die twee!

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Amandelen, Parels (goud), Stukjes caramel chocolade, Zout

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Cadeau 2 jarig jubileum

Zoek je een origineel cadeau voor een kind van 2 jaar? Of wil je iemand feliciteren met 2 jaar samen? Zoek niet verder: wij hebben de leukste en de lekkerste chocolade cadeaus!  Van onze heerlijke chocolade cijfer 2 loopt iedereen het water in de mond. Zoek zelf een vrolijke wikkel uit bij de luxe giftbox en voeg jouw persoonlijke boodschap toe. Dan zorgen wij ervoor dat jouw overheerlijke chocolade cijfer als brievenbuspakketje bezorgd wordt.