Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Knettergek op jou

Knettergek op iemand en is die persoon is gek op chocolade? Dan kun je scoren met dit super vrolijke & lekkere chocolade hart! Een hart vol liefde gemaakt van 100% biologische melkchocolade versierd met smarties, gekleurde crispies en knettersuiker. Verpakt in een superchique cadeauverpakking en daarmee een waar feestje om iemand mee te verrassen.

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Decocrisp multicolor, Knettersuiker, Smarties

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen 

Een speciaal chocolade hart als verrassing op de deurmat voor jouw geliefde, die vriendin die altijd voor je klaarstaat of voor de allerliefste vader van de hele wereld. Zomaar...om te laten weten dat jij knettergek op hem of haar bent. Voor wie je dit vrolijke chocolade hart ook personaliseert, vergeet niet om je lieve persoonlijke boodschap toe te voegen aan jouw chocolade cadeau.