gebruik de code IKVINDJELIEF voor gratis verzending (twv €3,25) van jouw valentijnscadeau! (*bij min. bestelwaarde van 15 euro)

Hart voor de zorg

Een hart voor de zorg, een chocoladehart welterverstaan. Gemaakt van eerlijke Belgische melkchocolade met knapperige hazelnoten en walnoten, lieflijke suikerhartjes en een vrolijke gedroogde bloemenmix. Het ultieme cadeau om iemand in de zorg mee te verwennen op de Dag van de Zorg/Verpleging. Je kan de chocolade personaliseren door een specifieke wikkel te kiezen en een persoonlijke boodschapkaart toe te voegen. Het handgemaakte chocoladehart wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,25

Gedroogde bloemen, Hazelnoten, Suikerhartjes mix, Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade laten bezorgen

Op zoek naar een uniek cadeau voor de Dag van de Zorg? Met dit online te bestellen en per post te versturen chocolade hart gun je zorgmedewerkers een onbezorgd geluksmomentje (van chocolade).