Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Season's greetings

Een chocoladereep in de vorm van een kerstboom handgemaakt van (h)eerlijke 100% biologische pure chocolade met knapperige amandelen, stukjes caramelchocolade, gouden sterretjes en vrolijke rode en groene kerstboompjes van suiker. Net als onze andere kerstchoc's wordt deze smakelijke kerstboom superfeestelijk verpakt in een chique cadeauverpakking en per post verstuurd. En wat betreft het aftuigen van deze kerstboom...hier hoef je echt niet mee te wachten tot Driekoningen hoor..

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Amandelen, Gouden sterren confetti, Kerstdecoratie (rood/groen), Stukjes caramel chocolade

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Chocolade kerstboom bestellen & versturen

Onze gepersonaliseerde kerst chocolade cadeaus bestel je in drie eenvoudige stappen. Kies jouw chocolade combinatie, personaliseer de verpakking met een naam naar keuze, voeg een persoonlijke boodschap toe en jouw kerst chocolade cadeau wordt zo snel mogelijk bezorgd in de brievenbus bij de ontvanger.