Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Happy Halloween

Trick or treat..!? Treat natuurlijk! Maar dan wel met chocolade. Deze speciale Halloween choco in de vorm van een pompoen gevuld met heerlijke pompoenkruiden en versierd met oranje sprinkles; daar gaan we dit jaar op 31 oktober de hele stad voor door...nomnomnom. Óf geef deze (schattige) pompoen cadeau; een lekker herfstig en kruidig brievenbuscadeautje.

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Oranje sprinkles, Pumpkin spices

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!