Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Chocstar's FavorEitjes

Een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei en 8 halve chocolade eitjes is....euh lekker veel! En bovendien errug handig voor de komende Pasen; voor elk wat wils!

Biologische melkchocolade + Stukjes stroopwafel, speculaas & Hollandse Dip
Biologische melkchocolade + chocolade eitjes + vuleitjes + paasdecoratie
Biologische melkchocolade + walnoten, pecannoten & hazelnoten
Biologische witte chocolade + Marshmallows + discodip
Biologische witte chocolade + gevriesdroogde bosvruchten 
Biologische pure chocolade + Chilipeper + zout
Biologische pure chocolade + chocolade eitjes + vuleitjes + paasdecoratie
Biologische pure chocolade + Smarties

€ 18,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Chilipeper, Hazelnoten, Hollandse dip, Marshmallows, Paasdecoratie, Paaseitjes (choco), Pecannoten, Smarties, Speculaas, Stroopwafel, Vuleitjes

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade laten bezorgen 

Ken jij een enorme chocoholic die gek is op alle chocolade smaken en combinaties...verdient hij of zij wel een extra geluksmomentje met Pasen? Dan zijn de Favoreitjes het Paasgeschenk voor door de brievenbus. Chocolade eitjes in onze favoriete smaken. En ehh.. je mag er stiekem ook een extra bestellen voor bij de Paasbrunch hoor, zo heb je voor ieder wat wils én je kan nog mee smullen ook!