Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Uitdeel eitjes XXL

Een hele grote doos (1 kilo!) vol met heerlijke chocolade-eitjes met een knapperig laagje van suiker. Het ideale geschenk om te delen op kantoor of met het gezin komend weekend tijdens de Paasdagen die we dit jaar lekker in (en om het huis) doorbrengen. Per post verstuurd en te personaliseren met een wikkel en een persoonlijke boodschap.

€ 32,95

Excl. verzendkosten vanaf € 6,95

Paaseitjes (choco)

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Paas chocolade versturen

De Paasdagen staan weer voor de deur, en ook al worden ze dit jaar een beetje anders dan normaal door de pandemie, we maken er het beste van en genieten met z'n allen van elkaar. Met deze chocolade eitjes gaat dit zeker lukken. Plan jouw chocolade geschenk voor Pasen alvast in en kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze.