Lieve mensen, door personeelstekort bij PostNL kan in sommige gevallen de bezorging helaas iets langer duren dan je gewend bent.

Bright Wishes

Een chocoladereep in de vorm van een vallende ster handgemaakt van (h)eerlijke pure Belgische chocolade met walnoten, wit/blauwe ijsbloemen, (biologische) kokos en knapperige Butterscotch. Net als onze andere chocolades wordt deze smakelijke ster superfeestelijk verpakt in een mooie giftbox en per post verstuurd. Een unieke manier om je vriendin, opa of buurman al het geluk te wensen voor 2024. 

€ 15,95

Excl. verzendkosten vanaf € 3,50

Butterscotch, IJsbloemen (wit/blauw), Kokos (biologisch), Walnoten

Alle Chocstar chocoladecadeaus* worden feestelijk verpakt in een super chique giftbox. Een prachtige cadeauverpakking met een wikkel naar keuze (je kiest de wikkel in de volgende stap) welke voorzien kan worden van een naam of korte persoonlijke groet. Indien gewenst kun je ook nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Alle chocoladecadeaus worden daarnaast geleverd met een gebruiksaanwijzing en een certificaat van echtheid. 

  Een chique cadeauverpakking met veel extra's  

* Met uitzondering van onze mini reepjes, Kadijkjes & choco drops.

Helaas pindakaas (overigens ook heel erg lekker met chocolade), dit artikel is momenteel niet leverbaar.

Gelukkig hebben we nog steeds een ruime keuze aan unieke chocolade cadeaus. Te personaliseren met een wikkel naar keuze en een persoonlijke boodschap en verpakt in een mooie cadeauverpakking! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

Heb je vragen over de bovenstaande chocolade? Neem dan even contact met ons op, thanks!

Over bezorging van jouw chocolade cadeau

'Bright Wishes', zeg het met deze (h)eerlijke chocolade combinatie voor door de brievenbus. Rondom de Kerstdagen is het vast en zeker weer erg druk met de bezorging van alle pakketjes voor de feestdagen. Wist je dat je jouw chocolade cadeau voor Kerst nu al kunt inplannen voor een verzenddatum naar keuze? Kies bij je bestelling eenvoudig een verzenddatum naar keuze en wij zorgen dat jouw chocolade ster op de door jou gekozen verzenddatum wordt verstuurd.